Gratis levering in Benelux
Levering binnen 1 dag indien besteld voor 15:00 uur
Gratis retouches in de winkel

Retourneren

  • De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument, laat de aankoper toe binnen de 14 dagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. U kan dus het product terug sturen, binnen de 14 dagen na ontvangst van de levering. U dient ons zo spoedig mogelijk vooraf een seintje te geven via [email protected] of via onze klantendienst op 011/22.36.67. Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, kennen we graag de reden van retour.

 

  • De goederen dienen ongebruikt, ongewassen, fris (d.i. zonder zweetgeur, zonder parfum) en volledig te zijn (inclusief handleiding, …) en indien mogelijk in de originele verpakking, teruggestuurd worden binnen een aanvaardbare termijn na de kennisgeving (bvb 3 werkdagen). De goederen zijn zichtbaar gelabeld,  het goed kan zonder deze labels nooit geretourneerd worden. Na een korte verificatie van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen of gratis omruilen voor een ander artikel of andere maat.

 

  • Artikels die online aangekocht werden moeten in de winkel worden omgeruild of teruggestuurd naar

 

LUTEX NV      DEMERSTRAAT 7       3500  HASSELT

  

Bij het terugsturen van goederen, raden wij U aan om deze aangetekend terug te sturen. LUTEX kan helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het verloren gaan of beschadigen van de goederen bij het terugsturen, dus is het in uw eigen belang de goederen aangetekend terug te sturen.

U zal zelf de verzendingskosten betalen om het (de) product(en) terug te sturen.

Gratis levering in Benelux
Levering binnen 1 dag indien besteld voor 15:00 uur
Gratis retouches in de winkel